Står du och stampar på samma plats, men längtar vidare? Jag tar dig från nuläge till önskat läge!

Jag har alltid tyckt om att hjälpa andra. Få mina vänner att lyfta. Nu har jag som holistisk coach chansen att se dig veckla ut dina vingar!

Jag arbetar för att få dig att växa, ta kliv framåt som du inte trodde var möjliga. Se och få fram din fulla potential. Holistisk betyder hel och odelad. Allt hänger ihop och jag coachar ur ett helhetsperspektiv. Det betyder att jag kan coacha inom alla områden. Jag kommer inte att ge dig några råd, utan med hjälp av frågor får jag dig att hitta svaret inom dig själv. Helhetsperspektivet innebär också vi låter både tanke, känsla och kropp vara med när vi letar efter de där svaren. Du har dem!  


Jag vill byta jobb, men vågar jag? 

Jag har konflikter med mina tonåringar, jag längtar efter harmoni!

Jag har flyttat till ny stad, hur hittar jag nya vänner? 

Jag är mitt i en separation, hur kan jag landa i min nya tillvaro? 

Så, vilket är ditt nästa steg?
Låt mig hjälpa dig att identifiera det och ta dig framåt!


Det är viktigt att du känner att jag är rätt coach för dig, vi bokar ett kostnadsfritt introduktionssamtal på ca 20 min och ser att vi passar för varandra. 
Grundpaket - tre coachingtillfällen 2 400 kr. Självklart skräddarsyr jag om vi kommer fram till att fler träffar behövs! 

"Jag har fått hjälp och vägledning som resulterat i ett nytt sätt att se på mig själv, tänka om mig samt finna ett inre lugn."

"Jag tycker att det har varit väldigt givande med att få frågeställningar istället för alternativ att välja på. Det sättet att samtala på har gjort det väldigt nyanserat och gett mig chansen att blicka inåt"


"Ett bra bevis på satt Gabriella lyckats som coach är att våra sessioner har resulterar i att jag nu börjat ta mina första steg mot en dröm jag länge haft."